Гнівань без зупинки попри квитки. Потяг проїхав станцію на Вінниччині, хоча в Укрзалізниці там набирають пасажирів

Новини Вінниці / Гнівань без зупинки попри квитки. Потяг проїхав станцію на Вінниччині, хоча в Укрзалізниці там набирають пасажирів

Сьогодні, 28 жовтня вранці потяг №138 сполученням «Лисичанськ - Хмельницький» за незрозумілих причин «оминув» станцію Гнівань. Машиніст не зупинився, хоча у пасажирів були куплені білети до неї. Більш того, у Гнівані продали на цей потяг квітки до Хмельницького.

Сьогодні, 28 жовтня, вранці потяг №138 сполученням «Лисичанськ - Хмельницький» за незрозумілих причин «оминув» станцію Гнівань. Машиніст не зупинився, хоча у пасажирів були куплені білети до неї. Більш того, у Гнівані продали на цей потяг квитки до Хмельницького.

Про інцидент написали у соцмережі та виклали підтвердження. Один з авторів посту зазначає, що потягом їхала теща з його дітьми. Оскільки зупинка у Жмеринці не передбачається розкладом, то вийти вони можуть хіба що у Хмельницькому – більш ніж за 100 км. Також користувачі зазначають, що у Гнівані на потяг не змогли сісти близько 10 пасажирів із квітками.

Користувачі халатність машиніста списують на його стан. Припускають, що міг хильнути зайвого…

Макс Мельник

28 жовтня, 2018