Гаманець із 10 тисячами гривень і… парасольку поцупив грабіжник серед ночі в чоловіка у Шаргороді

Новини Вінниці / Гаманець із 10 тисячами гривень і… парасольку поцупив грабіжник серед ночі в чоловіка у Шаргороді

Гаманець з грошима та парасольку вирвав злодій з рук чоловіка, який стояв на зупинці у Шаргороді на Вінниччині. Сталося це вночі 4 червня, близько 3-ї години. У поліції повідомили, що зловмисника затримали. Його перевіряють на причетність до аналогічних злочинів.

Гаманець з грошима та парасольку вирвав злодій з рук чоловіка, який стояв на зупинці у Шаргороді на Вінниччині. Сталося це вночі 4 червня, близько 3-ї години. У поліції повідомили, що зловмисника затримали. Його перевіряють на причетність до аналогічних злочинів на теренах Вінницької області.  

Пограбували 36-річного жителя с. Гибалівка. У поліції чоловік розповів, що близько 3.00 години у м. Шаргород на автобусній зупинці невідомий вирвав з його рук гаманець, в якому було 10 000 гривень.

«За словами начальника Шаргородського відділення поліції Олександра Намакарського, опитавши потерпілого, поліцейські отримали опис зовнішності нападника та розпочали пошуки. Протягом кількох годин оперативники встановили особу правопорушника. Ним виявився раніше судимий 40-річний місцевий житель. Відібрані у потерпілого гроші зловмисник витратив на власні потреби. Наразі працівники поліції перевіряють чоловіка на причетність до аналогічних злочинів», - йдеться у повідомленні поліції.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання - до 4 років позбавлення волі.

Сергій Маламура

5 червня, 2019