Фонд гурту «ТіК» Віктора Бронюка оголошує стипендіальний конкурс для юних талантів

Новини Вінниці / Фонд гурту «ТіК» Віктора Бронюка оголошує стипендіальний конкурс для юних талантів

Корпоративний фонд гурту "ТіК" знову оголошує стипендіальний конкурс! Ідея цікава, корисна, а головне, затребувана… На сайті організації відповідають на кілька актуальних питань стосовно цього.

Корпоративний фонд гурту "ТіК" знову оголошує стипендіальний конкурс! Ідея цікава, корисна, а головне, затребувана… На сайті організації відповідають на кілька актуальних питань стосовно цього. 

Чому?

Мета цього конкурсу підтримувати й розвивати талановитих дітей та молодь, шляхом надання коштів для оплати за навчання в музичних освітніх закладах, придбання необхідних для розвитку талантів дитини музичних інструментів, деталей до музичних інструментів  чи іншого необхідного приладдя, для оплати запису твору у студії звукозапису (при наявності підтверджуючих оплату документів).

Цільові кошти не можуть бути використані для оплати поїздок на різні конкурси та концерти, як українські так і міжнародні, не можуть бути використані для придбання концертних костюмів

Кому?

Стипендіатом  конкурсу може стати музично-обдарована  дитина, віком від 6 до 16 років, яка проживає в Вінниці та навчається/хоче навчатись у музичних освітніх закладах України. Для дітей, які проживають у Вінницькому районі, участь можлива у випадку, якщо вони навчаються в музичних закладах міста Вінниця. Перевага надається дітям з соціально-вразливих категорій населення.

Як податись?

Бюджет конкурсу – 20 000 грн. Максимальний розмір стипендії/ваучера - 5 000 грн. Відповідно до українського законодавства сума більша 2470 грн. обкладається податком: 18 % ЄСВ та 1,5% військовий збір. Тому у випадку, якщо сума стипендії перевищуватиме 2470 грн., ви будете зобов’язані сплатити податок у розмірі 19,5% від суми, на яку розмір стипендії перевищує 2470 грн.

Для участі у конкурсі необхідно:

1.    Заповнити коротку аплікаційну форму (форму можна знайти нижче)

2.    Короткий відеоролик «My music story» (максимум – 1 хвилина) за участю дитини-заявника. В цьому ролику дитина має виконати 2 завдання:

Розповісти коротку історію, яка пов’язала  її з музикою або про свою «музичну мрію»;

Відповісти на питання: «Чому саме я маю отримати цю стипендію? На що витрачу?»

Не бійтесь творчо підходити до зйомок відео, адже за креативність сценарію  ролику додається від 1 до 5 балів. Вимог до високої якості відео немає, основне, щоб було чітко чути про що говорить дитина.

3.   Рекомендаційний лист від музичного закладу, де навчається дитина, або інші листи від музичних педагогів, керівників муз. колективів тощо (при наявності). Якщо дитина соціально-активна, то також лист від організації, з якою здійснювалась співпраця, або волонтерська діяльність. Рекомендаційні листи не є обов'язковими.

4. Довідка про соціальний статус родини, в якій проживає дитина-заявник (за наявності).

5. Прислати це все нам на [email protected] і схрестити пальчики!

Терміни проведення:

Прийом заявок – до 14 жовтня 2018 року

Відбір стипендіатів – з 15 до 18 жовтня 2018 р.;

Оголошення переможців -  19 жовтня 2018 року;

Реалізація виплат та звітування:  до 28 грудня 2019 року. (закінченням реалізації проекту вважається прийняття організаторами конкурсу звіту про його реалізацію).

Процедура розгляду проектів:

Розгляд заявок та надання грантів відбувається під час засідання Експертної ради до складу якої входять відомі суспільні діячі міста Вінниці, представники ЗМІ, члени Правління та Наглядової ради Фонду, представники гурту «ТІК».

Критерії оцінки заявок:

Точність, зрозумілість та лаконічність описання мети заявки 1-10 балів

Реалістичність та відповідність мети  заявки меті стипендіального конкурсу 1-5 балів

Реалістичність бюджету заявки 1-5 балів

Враження від перегляду відео «My Music Story»  1-10 балів

Переконливість дитини на відео 1-10 балів

Креативність сценарію ролику відео  1-5 балів

Наявність рекомендацій від ГО, музичних навчальних закладів, тощо по 1 балу за кожну

Наявність довідок про соц. стан родини, 3 бали

 

Консультації щодо заповнення аплікаційних форм та з інших питань щодо конкурсу, можна отримати до 05 жовтня 2018 року:

1. В офісі Фонду за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська 27а

2. По електронній пошті: [email protected]

3. За телефонами: 0432-62-20-72, 096 177 21 29

Готові заявки можна передати нам одним із наступних способів:

в паперовому вигляді та з відео на флешці, можна приносити в офіс фонду щобудня з 9:00 до 18:00 (м. Вінниця, вул. Брацлавська, 27 а)

в електронному вигляді на адресу: [email protected], з темою Стипендія “ТіК”

Олеся Рудницька

27 вересня, 2018