Фатальний інцидент: у Теплицькому районі загинув чоловік, який зробив зауваження односельцю

Новини Вінниці / Фатальний інцидент: у Теплицькому районі загинув чоловік, який зробив зауваження односельцю

Сумна пригода минулої ночі трапилася в одному з сіл Теплицького району. Один з тамтешніх жителів загинув, інший наразі перебуває у СІЗО, оскільки його підозрюють у вбивстві.

Сумна пригода минулої ночі трапилася в одному з сіл Теплицького району. Один з тамтешніх жителів загинув, інший наразі перебуває у СІЗО, оскільки його підозрюють у вбивстві.

А почалося усе з того, що 28-річний чоловік, який йшов вулицею зі своєю дівчиною, раптом звернув увагу, що в недіючому гуртожитку, де напередодні трапилася пожежа, щось тліє. Це ніби й змусило його зайти усередину – аби запобігти новому пожару.

Те, що ця пара зайшла у гуртожиток, чомусь не сподобалося 41-річному жителю села, який знаходився неподалік. Між згаданими чоловіками розгорівся конфлікт, затим почалася бійка.

У поліції повідомили, що молодший з них наніс своєму земляку фатальні удари.

«Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпілий впав на землю, після чого помер. Його опонент, не підозрюючи,  що завдав смертельних ударів,  з дівчиною залишив місце події. Менш ніж за годину після надходження повідомлення до поліції про загибель людини, поліцейські затримали підозрюваного за місцем проживання. 28-річний чоловік наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, його затримано в процесуальному порядку згідно ст. 208 КПК України (за підозрою у вчиненні умисного вбивства). За цим фактом відкрито кримінальне провадження по ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство)», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

За вчинене підозрюваному загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. 

Як повідомляв NaПарижі, у Літинському районі під час конфлікту з молодиком ледь не загинула селянка.
 

Юрій Ярмощук

8 січня, 2019