Фатальне ДТП: біля Калинівки «ВАЗ» збив велосипедиста, який сидів на дорозі

Новини Вінниці / Фатальне ДТП: біля Калинівки «ВАЗ» збив велосипедиста, який сидів на дорозі

Учора ввечері (близько 18:00) неподалік Калинівки сталася ДТП. Автомобіль «ВАЗ 2110», яким керував 29-річний вінничанин, наїхав на велосипедиста. Водій згаданого легковика стверджує, що потерпілий сидів на дорозі, а велосипед знаходився поруч. Він також запевняє, що його засліпили фари зустрічного автомобіля. Так це чи ні – стане відомо після проведення кількох технічних експертиз.

Учора ввечері (близько 18:00) неподалік Калинівки сталася аварія. Автомобіль «ВАЗ 2110», яким керував 29-річний вінничанин, наїхав на велосипедиста. Водій легковика стверджує, що потерпілий сидів на дорозі, а велосипед знаходився поруч. Він також запевняє, що його засліпили фари зустрічного автомобіля. Так це чи ні – стане відомо після проведення кількох технічних експертиз.

 

Потерпілий – 47-річний житель села Хомутинці Калинівського району. З важкими травмами його доставили до реанімації районної лікарні. На жаль, врятувати життя чоловіку не вдалося.

Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, у момент ДТП водій «ВАЗу» був тверезим. Відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Юрій ЯРМОЩУК

 

Антон Булгаков

10 листопада, 2017