Екс-вінничанка Оля Полякова потрапила до лікарні. Супербілявка розповіла деталі і чому із травмою голови поїхала на корпоратив (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Екс-вінничанка Оля Полякова потрапила до лікарні. Супербілявка розповіла деталі і чому із травмою голови поїхала на корпоратив (ВІДЕО)

Українська епатажна співачка Оля Полякова, яка родом із Вінниці потрапила у неприємний інцидент. Артистка вдарилася головою об автомобіль і отримала травму. У результаті – Полякова потрапила під крапельницю. Про це супербілявка розповіла шанувальникам сама.

Українська епатажна співачка Оля Полякова, яка родом із Вінниці, потрапила у неприємний інцидент. Артистка вдарилася головою об автомобіль і отримала травму. У результаті – Полякова потрапила під крапельницю. Про це супербілявка розповіла шанувальникам сама.

Нещасний випадок із зіркою стався під час походу у салон краси.

Однак довго у лікарні Оля не затрималась. Через декілька годин Полякова опублікувала ще одне відео з яскравим макіяжем та ідеальною укладкою.

«Незважаючи на те, що голова моя болить, корпоратив відпрацювати потрібно, бо люди чекають. Тому ось у такому ось стані я, після крапельниці, їду працювати», – повідомила вона.