«Дитяче Євробачення-2018» у Мінську цьогоріч відкриватиме вінничанка Даріна Красновецька

Новини Вінниці / «Дитяче Євробачення-2018» у Мінську цьогоріч відкриватиме вінничанка Даріна Красновецька

Україна відкриватиме Дитяче Євробачення-2018, яке вже цієї неділі, 25 листопада, відбудеться у столиці Білорусі. Першою на сцену Мінськ-Арена вийде Даріна Красновецька з Вінниці, яка цьогоріч представлятиме нашу державу на шоу. Учасник Євробачення від Польщі Роксана Віегель виступатиме останнім, під 20 номером. Такі результати міні-жеребкування, яке відбулося 19 листопада, під час офіційної церемонії відкриття шоу. Про це повідомляє «OGAE Ukraine».

Україна відкриватиме Дитяче Євробачення-2018, яке вже цієї неділі, 25 листопада, відбудеться у столиці Білорусі. Першою на сцену "Мінськ-Арена" вийде Даріна Красновецька з Вінниці, яка цьогоріч представлятиме нашу державу на шоу. Учасниця Євробачення від Польщі Роксана Віегель виступатиме останьою, під 20 номером. Такі результати міні-жеребкування, яке відбулося 19 листопада, під час офіційної церемонії відкриття шоу. Про це повідомляє «OGAE Ukraine».

Усі учасники пройшли червоною доріжкою та попрямували до сцени, де розповідали про свої мрії.

«Моя мрія - записати пісню разом з Джамалою», - заявила представниця від України, Даріна Красновецька.

Вінничанка виступатиме на пісенному конкурсі з піснею «Say love».

Одинацятирічна дівчинка у своїй відео-візитівці зізналася, що коли стане дорослою, хоче побудувати притулок для бездомних тварин.

 

 

Саша Григоровська

20 листопада, 2018