Двоє молодих людей загинуло в ДТП на Вінниччині: п’яний водій «Опеля» влетів у ставок (ФОТО)

Новини Вінниці / Двоє молодих людей загинуло в ДТП на Вінниччині: п’яний водій «Опеля» влетів у ставок (ФОТО)

Жахлива за своїми наслідками аварія сталася на Вінниччині 6 липня. У селі Ходаки Барського району у ставок влетів «Опель». Як повідомили NаПарижі у відділі комунікації поліції Вінниччини, двоє пасажирів – 17-річна дівчина та 22-річний хлопець загинули на місці події. Ще один пасажир та водій обійшлись переляком.

Жахлива за своїми наслідками аварія сталася на Вінниччині 6 липня. У селі Ходаки Барського району у ставок влетів «Опель». Як повідомили NаПарижі у відділі комунікації поліції Вінниччини, двоє пасажирів – 17-річна дівчина та 22-річний хлопець загинули на місці події. Ще один пасажир та водій відбулись переляком.

За попередніми даними поліції, 28-річний водій «Опеля» був п’яним. Він перевищив швидкість на заокругленій ділянці дороги та в’їхав у водойму.  

Діставали автівку зі ставка рятувальники наступного дня.

«Прибувши до місця виклику, бійці Державної пожежно-рятувальної частини №15, із залученням допоміжної техніки місцевого підприємства, провели аварійно-рятувальні роботи по витягуванню автомобіля із водойми», - повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

У поліції повідомили, що відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 ККУ. Триває розслідування.

Фото ГУ ДСНС у Вінницькій області

Новини Вінниці / Двоє молодих людей загинуло в ДТП на Вінниччині: п’яний водій «Опеля» влетів у ставок (ФОТО)Новини Вінниці / Двоє молодих людей загинуло в ДТП на Вінниччині: п’яний водій «Опеля» влетів у ставок (ФОТО)Новини Вінниці / Двоє молодих людей загинуло в ДТП на Вінниччині: п’яний водій «Опеля» влетів у ставок (ФОТО)