Двоє людей загинуло сьогодні у палаючій хаті на Вінниччині

Новини Вінниці / Двоє людей загинуло сьогодні у палаючій хаті на Вінниччині

Двоє людей загинуло сьогодні внаслідок пожежі, що сталася у селі Багринівці Літинського району на Вінниччині. Повідомлення про займання у житловому будинку рятувальникам надійшло о 10.26. Як повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, на місце події негайно виїхав черговий караул ДПРЧ-7 у складі 4-х рятувальників.

Двоє людей загинуло сьогодні внаслідок пожежі, що сталася у селі Багринівці Літинського району на Вінниччині. Повідомлення про займання у житловому будинку рятувальникам надійшло о 10.26. Як повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, на місце події негайно виїхав черговий караул  ДПРЧ-7 у складі 4-х рятувальників.

«На момент прибуття бійців ДСНС відбувалося горіння домашніх речей та меблів у кімнаті на площі 6 кв.м. Під час ліквідації пожежі у палаючому та задимленому помешканні рятувальники виявили тіла двох загиблих: 78-річної господарки будинку та її 52-річного сина. О 10:59 пожежу локалізовано, а об 11:04 ліквідовано», - йдеться у повідомленні рятувальників.

Ймовірною причиною пожежі у ГУ ДСНС називають необережне поводження з вогнем під час паління.