Дві версії загибелі вінничанки, тіло якої знайшли біля багатоповерхівки

Новини Вінниці / Дві версії загибелі вінничанки, тіло якої знайшли біля багатоповерхівки

У п’ятницю, 17 серпня, у Вінниці  із п’ятого поверху  будинку  випала жінка та розбилася на смерть.Трагедія сталася у багатоповерхівці, яка знаходиться на вулиці Костянтина Василенка (колишня  30-річчя Перемоги).

У п’ятницю, 17 серпня, у Вінниці із п’ятого поверху будинку випала жінка та розбилася насмерть. Трагедія сталася у багатоповерхівці, яка знаходиться на вулиці Костянтина Василенка (колишня 30-річчя Перемоги). Нині є дві версії смерті вінничанки - вбивство і нещасний випадок.

Як розповіли  NaПарижі у відділі комунікації поліції у Вінницькій області, повідомлення надійшло о 21:58. На місці трагедії правоохоронці встановили, що загинула жінка 1975 року народження, яка випала із вікна квартири, де проживала. Обставини загибелі вінничанки з’ясовує слідство.

Натомість у соцмережі  Facebook розповідають іншу версію трагедії, зокрема на сторінці вінницького «Дорожнього контролю» зазначають, що жінку викинув з вікна невідомий чоловік. Більше того, він намагався втекти, однак його знайшли та доставили до відділу поліції.

У відділі комунікацій поліції додають, що дійсно свідки бачили, як чоловік виходив з під’їзду. Його опитав слідчий, але як свідка. Наразі немає підстав вважати його причетним до загибелі вінничанки, оскільки ніхто не бачив, щоб він викидав її з 5-го поверху.

За фактом загибелі жінки відомості внесені в ЄРДР по ст. 115 КК України. Незабаром призначать проведення судмедекспертизи, щоб вияснити чи мали місце насильницькі дії щодо жертви.