Два дні вінничан навчатимуть екосвідомості

Новини Вінниці / Два дні вінничан навчатимуть екосвідомості

У Вінниці 16-17 червня пройде другий Всеукраїнський фестиваль екологічної свідомості. Різнопланові локації фесту знаходитимуться у центральному парку культури та відпочинку на Фонтанній площі.

У Вінниці 16-17 червня пройде другий Всеукраїнський фестиваль екологічної свідомості. Різнопланові локації фесту знаходитимуться у Центральному парку культури та відпочинку на Фонтанній площі.

Вінничанам та гостям міста організатори заходу підготували майстер-класи, тренінги, лекторії на тему сортування сміття у Вінниці, органічної косметики та проблеми Вишенського озера. На фесті говоритимуть про ліси області та харчування для здоров’я. Просто неба у парку можна буде більше дізнатися про електротранспорт та сонячну енергетику.

Не оминуть увагою учасники фесту і тему жорстокості хутрової промисловості і використання хутра для забаганок людей. Навчатимуть вінничан, як правильно пророщувати зерно і яка зелень підходить для кухні, а яка для коктейлів.

Крім того, на Фонтанній площі буде діяти ярмарок еко-товарів та виробів ручної роботи та зона здорової їжі. Для зручності організована бебі-зона із квест-лабіринтом. Для дітей та дорослих проводитимуть майстер-класи з ебру, розпису печива, поробків із вживаних речей, виготовлення воскових свічок.

Кожен бажаючий зможе спробувати свої сили на гончарному кругу. Задля активного відпочинку будуть флеш-моб, масові танці та спортивні змагання.