ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)

Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)

Близько 11 години у Вінниці на перехресті вулиць Соборної та Театральної автомобіль «Рено» збив 20-річну дівчину. ДТП сталося на пішохідному переході напроти Майдану Небесної Сотні.

Близько 11 години у Вінниці на перехресті вулиць Соборної та Театральної автомобіль «Рено» збив 20-річну дівчину. ДТП сталося на пішохідному переході напроти Майдану Небесної Сотні.

Відомо, що дівчина потрапила під авто саме коли переходила Соборну. Вона вдарилася головою о бік іномарки. На «Рено» залишився навіть кровавий слід. Від зіткнення дівчина втратила свідомість.

Медики швидкої допомоги іммобілізували шию постраждалої та викликали допомогу – другу бригаду. Дівчина отримала серйозне пошкодження голови та госпіталізована до міської лікарні швидкої допомоги.

Щодо водія, то попередньо він за кермом був у тверезому стані.

Через ДТП протягом години було перекрито рух трамваїв Соборною.

Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)Новини Вінниці / ДТП у центрі Вінниці: для порятунку непритомної дівчини приїхало дві карети швидкої. Подробиці (ФОТО)
Олег Верлан

24 травня, 2019