ДТП поблизу Немирова. Рятувальники розрізали автівку, щоб витягти водія та тіло загиблого пасажира

Новини Вінниці / ДТП поблизу Немирова. Рятувальники розрізали автівку, щоб витягти водія та тіло загиблого пасажира

Вночі 15 травня на об’їзній дорозі Немирова сталася ДТП. Вантажівка MAN зіткнулися з легковиком ВАЗ. В наслідок цього загинув пасажир «Жигулів».

Вночі 15 травня на об’їзній дорозі Немирова сталася ДТП. Вантажівка MAN зіткнулися з легковиком ВАЗ. В наслідок цього загинув пасажир «Жигулів».

Як повідомляють у прес-службі ГУ ДСНС у Вінницькій області, про аварію з трагічними наслідками стало відомо о 03:29. Після ДТП у легковику заблокованими виявилися 26-річний водій та загиблий 19-річний пасажир.

Ще одного пасажира - 26-річного чоловіка – витягли з салону до приїзду рятувальників. Його відразу госпіталізували до місцевої лікарні.

За допомогою спецобладнання рятувальники розрізали авто та деблокували водія та загиблого пасажира. До проведення аварійно-рятувальних робіт від ДСНС залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки. Водія легковика теж госпіталізовано.

За інформацією відділу комунікацій ГУНП в області, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі. 

Макс Мельник

15 травня, 2019