ДТП на Немирівщині: водій вантажівки заснув за кермом

Новини Вінниці / ДТП на Немирівщині: водій вантажівки заснув за кермом

Сьогодні удосвіта на автошляху Гайсин-Немирів вантажівка MAN врізалася у DAF, що стояв на узбіччі. За попередньою версією, це сталося через те, що водій першого автомобіля, 43-річний житель Миколаївщини, нібито заснув за кермом. Нині він перебуває у лікарні, зокрема, у нього перелом ноги.

Сьогодні удосвіта на автошляху Гайсин-Немирів вантажівка MAN врізалася у DAF, що стояв на узбіччі. За попередньою версією, це сталося через те, що водій першого автомобіля, 43-річний житель Миколаївщини, нібито заснув за кермом. Він дивом залишився живий. Нині перебуває у лікарні, зокрема, у нього перелом ноги.

Зіткнулися вантажівки близько 4-ї ранку. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Винуватцю ДТП загрожує до 3 років обмеження волі та позбавлення водійських прав. Ще йому доведеться відновлювати автомобілі, що обійдеться у чималу суму.


 

Юрій Ярмощук

2 серпня, 2018