Другий день поспіль у центрі Вінниці збивають пішоходів на переході (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Другий день поспіль у центрі Вінниці збивають пішоходів на переході (ВІДЕО)

У Вінниці 11 жовтня знову збито людину на пішохідному переході. Якщо вчора жінка потрапила під автівку на вулиці Соборній у перехрестя з Оводова, то сьогодні постраждав чоловік. Тролейбус збив вінничанина у перехрестя з вулицею Соловйова напроти входу до ТРЦ Sky Park.

У Вінниці 11 жовтня знову збито людину на пішохідному переході. Якщо вчора жінка потрапила під автівку на Соборній біля перехрестя з вулицею Оводова, то сьогодні постраждав чоловік. Тролейбус збив вінничанина поблизу перехрестя з вулицею Соловйова напроти входу до ТРЦ Sky Park.   

ДТП сталася близько 14 години. За словами водія тролейбуса №208, який слідував у бік вокзалу по 5-му маршруту, швидкість була мінімальною, а пішохода він не побачив спочатку. Також нібито постраждалий, йдучи, розмовляв по мобільному телефону.

Від удару людина отримала травму голови. Навіть на асфальті залишилися великі плями крові. Постраждалого госпіталізовано до лікарні швидкої допомоги. У тролейбуса ушкоджене лобове скло та поворотний маяк. Рух транспорту Соборною було призупинено на 30 хвилин.

Є таке дине поняття, як закон парних випадків. Якщо трапляється певна подія, то незабаром має статися аналогічна. Нагадаємо, що саме вчора, 10 жовтня, на Соборній біля перехрестя з вулицею Оводова – напроти будівлі міськради – на пішохідному перехресті було збито 34-річну жінку. Каретою швидкої допомоги її доставили до реанімації, але лікарі були безсилі врятувати життя пацієнтці. Близько 9 години водій Volkswagen Crafter спочатку збив жінку, а потім в різався у Hyundai Tucson. 

Макс Мельник

11 жовтня, 2019