Довірені особи кандидати в президенти Габера на Вінниччині пов'язані з «Батьківщиною» й агітують за Юлію Тимошенко – ЧЕСНО

Новини Вінниці / Довірені особи кандидати в президенти Габера на Вінниччині пов'язані з «Батьківщиною» й агітують за Юлію Тимошенко – ЧЕСНО

Щонайменше двоє довірених осіб Миколи Габера на Вінниччині агітують за іншого кандидата в Президенти – Юлію Тимошенко. Це депутат Вінницької обларади від ВО "Батьківщина" Владислав Рой та працівниця партосередку Леся Григулець. Ще одна довірена особа Габера Олена Розбіцька належить до керівництва місцевого осередку "Хвилі", пов'язаної з Анатолієм Гриценком.

Щонайменше двоє довірених осіб Миколи Габера на Вінниччині агітують за іншого кандидата в Президенти – Юлію Тимошенко. Це депутат Вінницької обларади від ВО "Батьківщина" Владислав Рой та працівниця партосередку Леся Григулець. Ще одна довірена особа Габера Олена Розбіцька належить до керівництва місцевого осередку "Хвилі", пов'язаної з Анатолієм Гриценком.

Про це повідомляє рух ЧЕСНО.

В усіх 8-ми виборчих округах Вінниччини кандидат Микола Габер призначив своїх довірених осіб. Половина з них безпосередньо пов'язані з "Батьківщиною". ЦІе навіть не припущення. На сайті ЦВК опубліковано список довірених осіб кандидата в президенти М. Габера.

Владислав Рой, який став довіреною особою Миколи Габера в місті Могилів-Подільський, у Крижопільському, Могилів-Подільському, Томашпільському, Чернівецькому, Ямпільському районах, є депутатом Вінницької облради від ВО "Батьківщина" та екс-очільником фракції цієї партії.

Уся сторінка у Facebook довіреної особи кандидата Габера Владислава Роя заповнена рекламою кандидатки в Президенти Юлії Тимошенко.

Борис Шовкопляс, який є довіреною особою Миколи Габера в Немирівському, Тиврівському, Тульчинському, Шаргородському районах, 2016 року на сайті Громадянської мережі "ОПОРА" був позначений як контактна особа Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" в Ямполі.

Шовкопляс підтвердив Громадському руху ЧЕСНО, що він залишається контактною особою ВО "Батьківщина", але на цих виборах підтримує кандидата Габера:

 "Так-так, я контактна особа в Ямполі, якщо можна так сказати… Але, звичайно, я підтримую Габера – я ж його довірена особа".

Безпосередній стосунок до "Батьківщини" має й довірена особа Габера Ігор Алексєєв – екс-керівник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області. 2015 року він балотувався за списком партії "Батьківщина" на 33-му виборчому окрузі. А під час президентської кампанії він є представником кандидата Габера у Вінниці.

У Козятині та Хмільнику, у Калинівському, Козятинському та Хмільницькому районах Микола Габер довірився так само людині з "Батьківщини". На 13-му територіальному виборчому окрузі його представляє Леся Григулець. Її сторінка у Facebook рясніє рекламою кандидатки від ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко, а сама вона зазначила, що працює в цій партії.

У Вінниці (виборчий округ №12) довіреною особою Габера є також Олена Розбіцька. За даними аналітичної системи YouControl, вона очолює вінницький обласний осередок політичної партії "Громадський рух "Хвиля", головою якої є народний депутат Віктор Чумак – VIP-агітатор кандидата в Президенти Анатолія Гриценка.

У Гайсинському, Іллінецькому, Липовецькому, Оратівському, Погребищенському районах довіреною особою Миколи Габера є Віталій Фаландиш. 2012 року він був офіційним спостерігачем кандидата в народні депутати від Комуністичної партії України Володимира Ковальова.

Довірені особи Габера, про котрих майже нічого не знає Інтернет, – це Анна Бардакова та Юлія Краєвська. Бардакова в команді Габера відповідатиме за місто Ладижин, Бершадський, Піщанський, Теплицький, Тростянецький, Чечельницький райони, а Краєвська – за Жмеринку, Барський, Жмеринський, Літинський, Мурованокуриловецький райони.

admin

20 березня, 2019