«Доступне соціальне таксі» для перевезень людей з інвалідністю запрацює до кінця року в Немирові на Вінниччині

Новини Вінниці / «Доступне соціальне таксі» для перевезень людей з інвалідністю запрацює до кінця року в Немирові на Вінниччині

Цього місяця у Немирівську ОТГ на Вінниччині від мінсоцполітики передадуть спеціальний автомобіль для перевезення людей з інвалідністю, які мають порушення опорно–рухового апарату. Таким чином у Немирівській громаді започаткують функціонування служби з перевезень «Доступне соціальне таксі» що створена при міському територіальному центрі соціального обслуговування.

Цього місяця у Немирівську ОТГ на Вінниччині від Мінсоцполітики передадуть спеціальний автомобіль для перевезення людей з інвалідністю, які мають порушення опорно–рухового апарату. Таким чином у Немирівській громаді започаткують функціонування служби з перевезень «Доступне соціальне таксі», що створена при міському територіальному центрі соціального обслуговування.

Як зазначається на сторінці Немирівської ОТГ у Facebook, повна вартість такого автомобіля складає 1 058 000 грн з урахуванням податку на додану вартість, але для ОТГ ставка збору становить лише 5%, що значно зменшує навантаження на місцевий бюджет.

Сергій Маламура

3 грудня, 2019