Дорожники запевняють, що на Вінниччині дороги проїзні

Новини Вінниці / Дорожники запевняють, що на Вінниччині дороги проїзні

Не дивлячись на снігопад проїзд автомагістралями Вінниччини забезпечено. Для цього дорожники регіону працюють цілодобово. Про це повідомила Служба автомобільних доріг Вінницької області. "Впродовж ночі на дорогах області працювали 143 одиниці снігоприбиральної техніки та понад 160 дорожників.На обробку доріг використано 1318 тонн піщано-соляної суміші",- йдеться у повідомлені

Не дивлячись на снігопад, проїзд автомагістралями Вінниччини забезпечено. Для цього дорожники регіону працюють цілодобово. Про це повідомила Служба автомобільних доріг Вінницької області.

"Впродовж ночі на дорогах області працювали 143 одиниці снігоприбиральної техніки та понад 160 дорожників.На обробку доріг використано 1318 тонн піщано-соляної суміші",  - йдеться у повідомлені.

Водночас, сьогодні, 3-го березня, в області очікується сніг. Водіїв просять бути уважними та обережними на дорогах.

"Дотримуйтесь швидкісного режиму, надавайте перевагу в русі снігоприбиральній техніці. По можливості перенесіть поїздки на світлу пору доби. В разі необхідності дальніх маршрутів надавайте перевагу залізничному транспорту", - зауважують в автодорі.

Саша Григоровська

3 березня, 2018