Домашній програш: вінницька Нива розгромно поступилася Калушу

Новини Вінниці / Домашній програш: вінницька Нива розгромно поступилася Калушу

Матч 2 туру чемпіонату України з футболу у групі А Другої ліги між вінницькою «Нивою» та «Калушем» з Івано-Франківщини завершився з рахунком 0:3. Вінничани програли «по всім статтям» при пустих трибунах домашнього стадіону.

Матч 2 туру чемпіонату України з футболу у групі А Другої ліги між вінницькою «Нивою» та «Калушем» з Івано-Франківщини завершився з рахунком 0:3. Вінничани 3 серпня програли «по всім статтям» при пустих трибунах домашнього стадіону.

Як зазначають у прес-службі вінницького клубу, без підтримки «12 гравця» у господарів поля гра не задалася майже з початку поєдинку. Гостям вдалося забити швидкий гол після кутового. Нападник прикарпатців Богдана Денеги на 13-й хвилині «розстріляв» голкіпера вінничан Максима Гурідова із лінії воротарського майданчика.

У вінничан були шанси зрівняти рахунок, але Андрій Рогозін з 9 метрів пробив вище воріт. Потім воротар гостей Єгору Поповичу ще кілька разів демонстрував свою майстерність.

Другий гол «Калуш» забив в кінцівці першого тайму. Гості організували швидку атаку з виходом «чотири на три». Класичний розіграш із розрізними передачами завершився влучним замиканням Романа Лебедя.

На фінішу поєдинку гості збільшили перевагу до розгромного рахунку. Допоміг «стандарт». На 83-й хвилині головою вразив ворота «Ниви» Владислав Горбаченко, який вийшов на заміну. Господарі спробували організувати штурм, аби забили хоча б гол престижу, але  удар капітана команди Ігоря Маляренка прийшовся у поперечину.

Отже, за результатами двох турів «Нива» посідає передостанню сходинку у турнірній таблиці, не маючи в активі жодного очка. Наступний матч вінничани проведуть у Хмельницькому 10 серпня з «Поділлям».  

Макс Мельник

4 серпня, 2019