Додому у Хмільник "на щиті" повертається мужній воїн, захисник України Костянтин Шевчук

Новини Вінниці / Додому у Хмільник "на щиті" повертається мужній воїн, захисник України Костянтин Шевчук

Завтра, 12 березня, у Хмільницьку громаду з рідної землі повертається захисник України, мужній воїн Костянтин Шевчук.

Його відновлене тіло, обтягнуте покуттям, прибуде до рідного міста, де чекає його зустріч з рідними, друзями та місцевими мешканцями. Це буде день скорботи та вшанування героя, який віддав своє життя за нашу свободу і незалежність.

Просимо хмільничан зустріти земляка "коридором шани", щоб віддати належне відомче і побратимське проводи захиснику нашої держави. Його кортеж пройде вулицями міста від рідного будинку воїна до місця його останнього спочинку на Соколівському кладовищі.

О 10:00 ранку почнеться похоронна процесія, яка рушить від дому загиблого до церкви святих первоверховних апостолів Петра і Павла, де відбудеться заупокійна молитва об 11:00. Потім о 12:00 на площі перед Будинком культури відбудеться загальноміське віче-прощання, де місцева громада матиме можливість вшанувати пам'ять героя та висловити співчуття його рідним.

Поховання захисника України Костянтина Шевчука відбудеться у середу, 13 березня на Соколівському кладовищі в Хмільнику. Його вічне спочивання буде ще одним відображенням глибокої поваги та вдячності за його самовіддану службу та жертву.