Dock in Absolute відкрили джазову суботу у Вінниці

Новини Вінниці / Dock in Absolute відкрили джазову суботу у Вінниці

Загалом, тріо представило вінничанам не тільки композиції з альбому Unlikely, який по суті вони презентували в Україні, але і композиції з інших альбомів

В рамках 23 Vinnytsia JazzFest у Вінниці виступив бельгійсько-люксембурзький проект Dock in Absolute. Глядачам представили програми із суміші пост-року, джазу та приготували спеціальний сюрприз.

Та напередодні «сюрприз» трапився із самим музикантами. Басист Девід Кінтцігер «розминувся» із своїм музичним інструментом з вини авіаліній. Тож, виступ у Вінниці цілком міг бути під загрозою. Але організатори фестивалю швидко вирішили цю проблему - потрібну бас-гітару учаснику проекту знайшли швидко.

За таку турботу і за теплий прийом дякував вінничанам та організаторам фестивалю лідер колективу Жан-Філіп Кош. Дякував – дослівно. Це, як пожартував музикант, єдине слово українською, яке він вивчив у літаку.

«Зараз ми зіграємо композицію, яку ми не знаємо, але добре знаєте ви», - сказав Жан-Філіп Кош і презентував вінничанам власну інтерпретацію композиції гурту «Океан Ельзи» «Я на небі».

Загалом, тріо представило вінничанам не тільки композиції з альбому Unlikely, який по суті вони презентували в Україні, але і композиції з інших альбомів.

 

 

Новини Вінниці / Dock in Absolute відкрили джазову суботу у ВінниціНовини Вінниці / Dock in Absolute відкрили джазову суботу у ВінниціНовини Вінниці / Dock in Absolute відкрили джазову суботу у ВінниціНовини Вінниці / Dock in Absolute відкрили джазову суботу у ВінниціНовини Вінниці / Dock in Absolute відкрили джазову суботу у ВінниціНовини Вінниці / Dock in Absolute відкрили джазову суботу у ВінниціНовини Вінниці / Dock in Absolute відкрили джазову суботу у ВінниціНовини Вінниці / Dock in Absolute відкрили джазову суботу у ВінниціНовини Вінниці / Dock in Absolute відкрили джазову суботу у ВінниціНовини Вінниці / Dock in Absolute відкрили джазову суботу у ВінниціНовини Вінниці / Dock in Absolute відкрили джазову суботу у ВінниціНовини Вінниці / Dock in Absolute відкрили джазову суботу у ВінниціНовини Вінниці / Dock in Absolute відкрили джазову суботу у ВінниціНовини Вінниці / Dock in Absolute відкрили джазову суботу у Вінниці
admin

22 вересня, 2019