До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)

Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)

Сьогодні, 7 березня, до Вінниці з робочою поїздкою приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Глава уряду бере участь у засіданні Ради регіонального розвитку, яка відбувається у Плеяді.

Сьогодні, 7 березня, до Вінниці з робочою поїздкою приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Глава уряду бере участь у засіданні Ради регіонального розвитку, яка відбувається у Плеяді.

Разом із Володимиром Гройсманом до Вінниці завітали віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, віце-прем'єр-міністра України Володимир Кістіон та перший віце-прем’єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Присутні на засідання Ради регіонального розвитку  Вінниччини і народні депутати Григорій Заболотний, Юрій Македон, Сергій Кудлаєнко, Геннадій Ткачук і Микола Кучер.

В ході Ради регіонального розвитку планують розглянути і затвердити План перспективного розвитку Вінницької області на 2019–21 роки.

 

 

Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)Новини Вінниці / До Вінниці приїхав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман (ФОТО)
Саша Григоровська

7 березня, 2019