До Вінниці на форум «Вінниччина – бізнес в центрі України» їде прем'єр-міністр Володимир Гройсман

Новини Вінниці / До Вінниці на форум «Вінниччина – бізнес в центрі України» їде прем'єр-міністр Володимир Гройсман

У п’ятницю, 7 вересня, своє рідне місто відвідає Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. У Вінниці від відвідає Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України». Принаймні виступ глави уряду у програмі заході передбачено. Про це повідомляє Вінницька обласна державна адміністрація.

У п’ятницю, 7 вересня, своє рідне місто відвідає Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. У Вінниці його чекають на Міжнародному інвестиційному форумі «Вінниччина – бізнес в центрі України». Принаймні, виступ глави уряду у програмі заході передбачено. Про це повідомляє Вінницька обласна державна адміністрація.

Крім того, учасниками форум стануть представники уряду України та дипломатичного корпусу іноземних держав, інвестиційні компанії, міжнародні експерти, представники бізнес-місій з регіонів-партнерів та ділових кіл.

Метою заходу, який у Вінниці став традиційним, є активізація економічної співпраці, презентація інвестиційного, економічного, агропромислового та туристичного потенціалу Вінницької області, а також встановлення нових партнерських контактів та налагодження взаємовигідного співробітництва.

Під час форуму обговорюватимуть такі теми, як «Посилення регіональної конкурентоспроможності: інвестиції, інновації, технології», «Інвестиції в інфраструктуру – шлях до економічного розвитку територій».

Також одна дискусійна панель заходу буде під назвою «Енергоефективість та енергоощадність – шлях до енергетичної децентралізації».

Із повною програмою форуму можна ознайомитися на офіційному сайті Вінницької ОДА.

 

 

Саша Григоровська

3 вересня, 2018