До Вінниці їде лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, аби прочитати лекцію в ДонНУ

Новини Вінниці / До Вінниці їде лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук, аби прочитати лекцію в ДонНУ

До Вінниці їде музикант, громадський діяч Святослава Вакарчука. Лідер гурту «Океан Ельзе» спільно з професором Київської школи економіки Володимиром Вахітовим в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса говоритимуть про освіту та лідерство в Україні.

До Вінниці їде музикант, громадський діяч Святослав Вакарчук. Лідер гурту «Океан Ельзе» спільно з професором Київської школи економіки Володимиром Вахітовим в Донецькому національному університеті імені Василя Стуса говоритимуть про освіту та лідерство в Україні.

Лекції заплановані на 26 червня. Зокрема під час зустрічі можна буде подискувати із Володимиром Вахітовим про те, якою має бути освіта в часи розумних машин. Тема його доповіді:"Освіта <без> майбутнього. Чого навчатися у світі 4.0".

Святослав Вакарчук виступить на тему лідерства та пояснить власну думку щодо того, чому Україна досягне успіху (без політичної складової). Після лекції кожен бажаючий зможе поставити запитання музиканту. Участь у лекціях безкоштовна. Однак попередньо необхідно зареєструватися за посиланням:https://goo.gl/unovUd.