До липня вінничани можуть сказати, чи задоволені роботою місцевого суду

Новини Вінниці / До липня вінничани можуть сказати, чи задоволені роботою місцевого суду

Задля підвищення ефективності роботи Вінницького міського суду у Вінниці розпочали опитування громадян – відвідувачів суду. Анкетування, як запевняють служителі Феміди, анонімне. Людям пропонують відповісти лише на 10 запитань, які стосуються оцінки якості діяльності міського суду, зокрема чи задоволені роботою працівників апарату, повнотою, якістю та доступністю інформації, ефективністю організації роботи суду, а також зручністю перебування у приміщенні.

Задля підвищення ефективності роботи Вінницького міського суду у обласному центрі розпочали опитування громадян – відвідувачів суду. Анкетування, як запевняють служителі Феміди, анонімне. Людям пропонують відповісти лише на 10 запитань, які стосуються оцінки якості діяльності міського суду, зокрема чи задоволені вони роботою працівників апарату, повнотою, якістю та доступністю інформації, ефективністю організації роботи суду, а також зручністю перебування у приміщенні.

Проголосувати можна взявши бланки анкети безпосередньо в суді у відділі прийому та реєстрації вхідної кореспонденції (кабінет №115) або довідковому бюро (кабінет №113).

Також оцінити роботу міського суду можна онлайн: анкета за посиланням: http://vnm.vn.court.gov.ua/sud0232/gromadyanam/anketa/.