Для Вінницької молоді провели курси самооборони

Новини Вінниці / Для Вінницької молоді провели курси самооборони

9 квітня відбулося навчання з самооборони для молоді на базі Вінницького торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету.

Ініціативу організував відділ молодіжної політики Вінницької міської ради з метою навчити молодь самозахисту та підвищити їхню свідомість про власну безпеку.

За словами представників відділу молодіжної політики, на тренінг прийшло багато дівчат, які бажали отримати навички самозахисту для забезпечення власної безпеки. Під час навчання провідна тренерка з бразильських єдиноборств Марина Ковбель передала учасникам важливі знання та навички, такі як виявлення та уникнення потенційно небезпечних ситуацій та методи самозахисту у разі нападу або загрози фізичного насильства.

Тренерка розповіла про різновиди фізичного насильства та навчила ефективно та безпечно реагувати на них. Вона також демонструвала практичні прийоми та техніки самозахисту.

Ця ініціатива спрямована на підвищення рівня безпеки та самосвідомості серед молоді міста, а також на створення обізнаності щодо прав та можливостей щодо захисту власної особистості. 

Михайло Білик

10 квітня, 2024