Для вінничан розробили унікальну настільну гру «Вінницький Пан». На презентації містяни та гості міста можуть зіграти та придбати новинку (ФОТО)

Новини Вінниці / Для вінничан розробили унікальну настільну гру «Вінницький Пан». На презентації містяни та гості міста можуть зіграти та придбати новинку (ФОТО)

У Вінниці, а саме у креативному просторі «Артинов» 23 серпня відбудеться презентація настільної гри про наше місто - «Вінницький Пан». Відомо, що усі охочі можуть  ознайомитись з новинкою за адресою - вулиця Архітектора Артинова, 12а, о 18 годині.

У Вінниці, а саме у креативному просторі «Артинов», 23 серпня відбудеться презентація настільної гри про наше місто - «Вінницький Пан». Відомо, що усі охочі можуть ознайомитись з новинкою за адресою - вулиця Архітектора Артинова, 12а, о 18 годині.

Як повідомляють організатори дійства, на своїй сторінці у «Фейсбук», презентація створена задля ознайомлення вінничан про те, що являє собою гра «Вінницький Пан», а також чому вона може навчити і в чому її головна фішка. Усі присутні зможуть познайомся з самим Паном та його командою. А всі охочі - зіграти у «Вінницького Пана».

Також під час заходу будуть розігрувати як настільну гру так, і можливість замовити власну дерев’яну фігурку.

Відомо, що «Величний Пан» (або просто Пан) - це настільна гра та серія якісної, тематичної продукції про кожен регіон нашої держави. Це також загадковий персонаж, який розповідає про історію держави, розвіює міфи та досконало передає легенди. Наразі серія включає в себе ігри про Івано-Франківськ, Львів, Чернівці та Вінницю.

«В грі представлені: Пирогов, Артинов, Ляля Ратушна, Богун та інші. Також архітектурні картки, на яких ви можете впізнати найвизначніші місця у Вінниці», - додають організатори.

Новини Вінниці / Для вінничан розробили унікальну настільну гру «Вінницький Пан». На презентації містяни та гості міста можуть зіграти та придбати новинку (ФОТО)Новини Вінниці / Для вінничан розробили унікальну настільну гру «Вінницький Пан». На презентації містяни та гості міста можуть зіграти та придбати новинку (ФОТО)
Ірина Заіковата

23 серпня, 2019