Дев’ять ступенів очистки: вінницьких школярів поїтимуть якісною водою

Новини Вінниці / Дев’ять ступенів очистки: вінницьких школярів поїтимуть якісною водою

До кінця року у всіх школах Вінниці запровадять нову систему очистки води. Вона проходитиме 9 ступенів фільтрації та мінералізації, що дозволить забезпечити учнів якісною мінералізованою водою.

До кінця року у всіх школах Вінниці запровадять нову систему очистки води. Вона проходитиме 9 ступенів фільтрації та мінералізації, що дозволить забезпечити учнів якісною мінералізованою водою.

За словами міського голови Сергія Моргунова, проект «Якісна вода – здорові діти – здорова нація» реалізовуватиметься протягом 2018-2019 років.

«На минулому тижні було прийнято рішення, що в усіх 35 школах міста і 53 дитячих садочках Вінниці буде встановлено системи 9-ступеневої очистки води. На школи в цьому році буде передбачено 2 млн 300 тис грн для фінансування цього проекту. І ми будемо виносити відповідну пропозицію на сесію міської ради 27 червня. А на наступний рік будемо працювати над реалізацією проекту по дитячих садочках. Думаю, що ні в кого немає сумніву, що це дасть позитивний ефект щодо якості води і здоров’я дітей»,  - сказав мер.