Деталі смертельної ДТП на Вінниччині: одна з вантажівок виїхала на зустрічну смугу руху

Новини Вінниці / Деталі смертельної ДТП на Вінниччині: одна з вантажівок виїхала на зустрічну смугу руху

Внаслідок зіткнення двох вантажівок поблизу села Махнівка Хмільницького району загинув 44-річний водій автомобіля DAF. Слідство встановлює остаточні причини аварії.

Нагадаємо, ввечері 27 грудня на автодорозі Біла Церква – Кременець зіткнулись дві вантажівки. Рятувальникам довелось деблоковувати водіїв із салону.

Як повідомляє поліція Вінницької області, аварія сталась близько 22.30. За попередньою інформацією слідства, 43-річний водій вантажівки Mercedes-Benz Actros, житель Львівської області, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем DAF, яким керував 44-річний мешканець Житомирщини.

«На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, швидка медична допомога та працівники ДСНС. Внаслідок аварії обох водіїв затиснуло в салонах авто. Правоохоронці разом із рятувальниками за допомогою спецобладнання витягли постраждалих чоловіків», - йдеться у повідомленні.

В результаті автопригоди, 44-річний водій вантажівки DAF отримав травми несумісні із життям. Кермувальник автомобіля Mercedes-Benz Actros із тілесними ушкодженнями госпіталізований до медичного закладу.

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик. У водія автомобіля Mercedes-Benz Actros відібрані зразки крові для проведення експертизи.

За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Тривають слідчі дії.

Новини Вінниці / Деталі смертельної ДТП на Вінниччині: одна з вантажівок виїхала на зустрічну смугу рухуНовини Вінниці / Деталі смертельної ДТП на Вінниччині: одна з вантажівок виїхала на зустрічну смугу рухуНовини Вінниці / Деталі смертельної ДТП на Вінниччині: одна з вантажівок виїхала на зустрічну смугу рухуНовини Вінниці / Деталі смертельної ДТП на Вінниччині: одна з вантажівок виїхала на зустрічну смугу рухуНовини Вінниці / Деталі смертельної ДТП на Вінниччині: одна з вантажівок виїхала на зустрічну смугу рухуНовини Вінниці / Деталі смертельної ДТП на Вінниччині: одна з вантажівок виїхала на зустрічну смугу руху
Макс Мельник

28 грудня, 2023