Депутати від БПП Чаленко і Власюк відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці

Новини Вінниці / Депутати від БПП Чаленко і Власюк відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці

Розваги на свята треба організовувати не тільки у центрі Вінниці. Для маленьких вінничан цікаво аби Святий Миколай завітав якщо не додому, то хоча б до мікрорайону. Щорічно депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко і його колега з міськради Алла Власюк, які представляють «Блок Петра Порошенка», влаштовують справжнє свято з концертною програмою та солодкими подарунками малечі з вулиці Волошкової.

Розваги на свята треба організовувати не тільки у центрі Вінниці. Для маленьких вінничан цікаво аби Святий Миколай завітав якщо не додому, то хоча б до мікрорайону, де вони проживають.Щорічно депутат Вінницької облради Дмитро Чаленко і його колега з міськради Алла Власюк, які представляють «Блок Петра Порошенка», влаштовують справжнє свято з концертною програмою та солодкими подарунками малечі з вулиці Волошкової.

Напередодні 19 грудня біля центрального входу Вінницького ОЖК, що на вул. Волошковій, уперше відкрилася новорічна ялинка. Як зазначила на відкритті Алла Власюк, маленький куточок з ялинкою, що прикрашений ілюмінацією, створено не стільки для працівників олієжиркомбінату, як для малечі всього мікрорайону, розташованого поруч.

З музиками та танцями ініціатори дали старт новій традиції. Дмитро Чаленко зауважив, що тепер прикрашатимуть ялинку щорічно.

Також 18 грудня у молодіжному клубі «Соняшник» у переповненому глядачами залі пройшов святковий концерт. Із «зірками» та «зірочками». Концертну програму склали виступи місцевих вихованців. Кожне свято для малечі мікрорайону особливе. У юних артистів є стимул вдосконалювати майстерність у танцях, а у глядачів – «вживу» побачити своїх «зірок».    

Новини Вінниці / Депутати від БПП Чаленко і Власюк відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці Новини Вінниці / Депутати від БПП Чаленко і Власюк відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці Новини Вінниці / Депутати від БПП Чаленко і Власюк відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці Новини Вінниці / Депутати від БПП Чаленко і Власюк відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці Новини Вінниці / Депутати від БПП Чаленко і Власюк відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці Новини Вінниці / Депутати від БПП Чаленко і Власюк відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці Новини Вінниці / Депутати від БПП Чаленко і Власюк відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці Новини Вінниці / Депутати від БПП Чаленко і Власюк відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці Новини Вінниці / Депутати від БПП Чаленко і Власюк відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці Новини Вінниці / Депутати від БПП Чаленко і Власюк відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці Новини Вінниці / Депутати від БПП Чаленко і Власюк відкрили ялинку для мешканців мікрорайону у Вінниці
Макс Мельник

19 грудня, 2018