Де й за скільки можна купити ялинку у Вінниці?

Новини Вінниці / Де й за скільки можна купити ялинку у Вінниці?

В обласному центрі вже почали продавати новорічні ялинки. Місця, де їх можна придбати, заздалегідь визначив виконком Вінницької мерії. Na Парижі повідомляв про це раніше, але нагадаємо, що торгуватимуть зеленими красунями у традиційних місцях – біля ринків «Урожай», «Центральний», «Муніципальний», «Привокзальний-2», торгового центру «Вишенька», що на вул. Келецькій. А також на розі вул. Келецької й пр. Космонавтів.

В обласному центрі вже почали продавати новорічні ялинки. Місця, де їх можна придбати, заздалегідь визначив виконком Вінницької мерії. Na Парижі повідомляв про це раніше, але нагадаємо, що торгуватимуть зеленими красунями у традиційних місцях – біля ринків «Урожай», «Центральний», «Муніципальний», «Привокзальний-2», торгового центру «Вишенька», що на вул. Келецькій. А також на розі вул. Келецької й пр. Космонавтів, хоча цей "Ялинковий ринок" не увійшов до офіційного переліку, мабуть, тому що є упорядкованним місцем торгівлі. 

Мешканці Замостя зможуть придбати ялиночку й прикраси до неї поруч із зупинкою «Вулиця Грибоєдова», біля будинку №35 на вул. Ватутіна й на вул. О. Антонова, поруч з будинком №54.

І хоча офіційно «ялинкові» базари мали відкритися 15 грудня, торговці там з’явилися на кілька днів раніше. Ажіотажу не спостерігається, зокрема на розі Келецької й Космонавтів 13 грудня середнього розміру ялинку продавали за 120, більшу – за 200 грн. А найдешевше коштує ялиночка із «зв’язаних гілочок» – усього 60 грн. Можливо, активність покупців традиційно підвищиться напередодні Нового року, однак продавці запевняють, що ціни не зростуть. Так це чи ні, пересвідчимося за два тижні.

Юрій ЯРМОЩУК

Сергій Маламура

14 грудня, 2017