Чиновники ОДА та студенти вийдуть на масове прибирання Вінниці

Новини Вінниці / Чиновники ОДА та студенти вийдуть на масове прибирання Вінниці

Більше тисячі студентів та понад 600 чиновників ОДА завтра, 4 квітня, вийдуть на генеральне прибирання Вінниці. Як розповів NaПарижі начальник КП "Муніципальна поліція" Василь Гайовик, представники департаментів облдержадміністрації та десятьох вишів міста наводитимуть порядок в місцях загального користування: парках, скверах, на території лікарень та галявинах.

Більше тисячі студентів та понад 600 чиновників ОДА завтра, 4 квітня, вийдуть на генеральне прибирання Вінниці. Як розповів NaПарижі начальник КП "Муніципальна поліція" Василь Гайовик, представники департаментів облдержадміністрації та десятьох вишів міста наводитимуть порядок в місцях загального користування: парках, скверах, на території лікарень та галявинах.

Варто зазначити, що таку загальноміську акцію у Вінниці проводять не вперше. Щорічно активні містяни під час таких "суботників" збирають тонни сміття.

"Цьогоріч ми закупили пакети для збору сміття двох кольорів, аби відразу сортувати відходи. В одні будемо збирати пластик, в інші папір та інші відходи. Усе зібране під час акції по благоустрою віддамо на переробку", - розповів Василь Гайовик.

За його словами, прибрати Вінницю після зими планували до Великодня. Однак погода у плани організаторів акції за чисте довкілля внесла корективи. Адже на схилах річки Південний Бух досі мокро.

Загалом до загальноміського прибирання долучиться "Муніципальна поліція", чиновники обласного рівня, понад три тисячі студентів, а також представники релігійних організацій Вінниці.