Чим здивував перший цьогорічний осінній сільськогосподарський ярмарок у Вінниці?

Новини Вінниці / Чим здивував перший цьогорічний  осінній сільськогосподарський ярмарок у Вінниці?

Сьогодні, 29 вересня, у Вінниці офіційно стартував сезон «червоних базарів». У мікрорайоні Вишенька на площі поблизу торгово-розважального центру «Plaza Park» відбувся перший цьогорічний осінній сільськогосподарський ярмарок.

Сьогодні, 29 вересня, у Вінниці офіційно стартував сезон «червоних базарів». У мікрорайоні Вишенька на площі поблизу торгово-розважального центру «Plaza Park» (колишній «ШОК») відбувся перший цьогорічний осінній сільськогосподарський ярмарок.

До участі у ярмарку залучені підприємства переробної промисловості з виробництва м’ясних та ковбасних виробів, м’яса курей, яєць, олії, молокопродуктів, а також хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, плодоовочевих консервів, фермери, які продавали м’ясо рибу, фрукти, овочі, мед та інші продовольчі товари.

«Червоні базари» позиціонують, як доступні для громадян, адже тут ціни мали б бути нижчими, ніж на ринках міста, тому що продають продукцію безпосередньо виробники.

Вінничани, які вирішили на ярмарку запастися на зиму овочами та фруктами, були дещо здивовані. Вони запевняють, що ціни такі ж як на ринку «Привокзальний», який вважається одним із найдешевших в обласному центрі. Єдина перевага, для містян даного мікрорайону, що не потрібно із сітками та мішками їхати через все місто.

«Прийшла з чоловіком по цибулю, хотіли взяти "Халцидон", який найкраще зберігається взимку, а вибір невеликий, лише в одному місці знайшли. Правда, є інші сорти. Яйця, мука по ціні, як в супермаркеті. Капуста і морква, як на «Привокзальному», - розповідає вінничанка Марія Василівна.

Нагадаємо, цієї осені у Вінниці відбудеться п’ять сільськогосподарських ярмарків. Наступні пройдуть 6, 13, 20, 27 жовтня.

 

Катерина Горбатюк

29 вересня, 2018