Чи забезпечені мешканці Вінниччини питною водою? (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Чи забезпечені мешканці Вінниччини питною водою? (ВІДЕО)

Науковці кажуть, що у найближчі кілька десятиліть людство споживатиме води на чверть більше. У світі нині найбільше води використовується у сільському господарстві – понад дві третини. П'ята частина - у промисловості. Люди ж у побуті використовують лише десяту частину.

   Науковці кажуть, що у найближчі кілька десятиліть людство споживатиме води на чверть більше. У світі нині найбільше води використовується у сільському господарстві – понад дві третини, п'ята частина - у промисловості. Люди ж у побуті використовують лише десяту частину.

   Вода вгамовує спрагу, виводить з організму токсини та слугує своєрідним паливом для роботи мозку і організму в цілому. На жаль, її запаси швидко зменшуються. І сьогодні фахівці знову нагадують про те, що важливо не забруднювати водойми та економно використовувати життєдайну рідину в домівках.

   Розуміють актуальність питання і на Вінниччині. З нагоди Всесвітнього дня води чиновники обговорили стан забезпечення населення області якісною питною водою. Про це – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

23 березня, 2018