Чи розливатимуть у Вінниці «Бронюківку»? Фронтмен ТІКу відкрив YouTube канал «ВіБро» лекцією про самогон

Новини Вінниці / Чи розливатимуть у Вінниці «Бронюківку»? Фронтмен ТІКу відкрив YouTube канал «ВіБро» лекцією про самогон

Відомий вінницький шоумен та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк 15 жовтня у Facebook анонсував відкриття власного YouTube-каналу з розповідями про алкоголь та справи. Він називається «ВіБро» - на честь автора. У коментарях під «презентацією» друзі почали випитувати, чи побачать вони «Бронюківку»?..

Відомий вінницький шоумен та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк 15 жовтня у Facebook анонсував відкриття власного YouTube-каналу з розповідями про алкоголь та страви. Він називається «ВіБро» - на честь автора. У коментарях під «презентацією» друзі почали випитувати, чи побачать вони «Бронюківку»?..

Нагадаємо, що повна назва гурту ТІК – «Тверезість і культура». Як пояснив фронтмен, він збирається підвищувати культуру, а точніше проводити «алколікбез». Само тому вирішив, користуючись перевагами порталу YouTube, розповісти цікавинки про міцні напої, спростувати міфи та пояснити, що існує культура споживання алкоголю.

Також В. Бронюк обіцяє поділитися власними кулінарними рецептами та господарчими порадами. Перший випуск музикант присвятив самогону, як найбільш традиційному напою в Україні, на Поділлі та вінницькій глибинці зокрема.   

До речі, що до «Бронюківки», то автор відеоблогу так і не відповів, чи з’явиться такий напій у «вільному доступі» для багатотисячних прихильників таланту співака.

 

Макс Мельник

16 жовтня, 2018