Чому на Вінниччину сьогодні їдуть нардепи Семен Семенченко, Єгор Соболєв та Павло Костенко

Новини Вінниці / Чому на Вінниччину сьогодні їдуть нардепи Семен Семенченко, Єгор Соболєв та Павло Костенко

Сьогодні, 27 квітня, підтримати «своїх» кандидатів на виборах ОТГ та поборотися за голоси виборців до Тростянця приїде десант нардепів від об’єднання «Самопомічі» - Семен Семенченко, Єгор Соболєв та Павло Костенко.

Невеличке містечко на Вінниччині Тростянець за два останніх тижні набуло неабиякої популярності. Гостей різних рівнів, в тому числі і народних обранців, які, можна припустити, не так давно навіть не здогадувалися про існування цього населеного пунтку, тут приймають чи не щодня. Причина такого «паломництва» перші вибори Тростянецької ОТГ, які запланованні на неділю,29 квітня.

Мабуть, у погоні за електоратом Тростянець вже відвідали нардеп Альона Шкрум від «Батьківщини» та голова Аграрної партії України Віталій Скоцик.

Сьогодні, 27 квітня, ввечері підтримати «своїх» кандидатів на виборах ОТГ та поборотися за виборців до Тростянця приїде десант нардепів від об’єднання «Самопомічі» - Семен Семенченко, Єгор Соболєв та Павло Костенко.

Оголошення із запрошенням тростянчан прийти на зустріч із народними обранцями по місту були розклеєні ще кілька днів тому. До речі, після спілкування у районному будинку культури «представники Садового» разом із місцевими жителями Тростянця подивляться фільм «Кіборги», який привезли із собою.