Чому на Вінниччині у негоду водіям та пішоходам слід обирати безпечний шлях?

Новини Вінниці / Чому на Вінниччині у негоду водіям та пішоходам слід обирати безпечний шлях?

Через сильні пориви вітру на Вінниччині, і не лише, часто падають старі дерева. Й непоодинокими є випадки, коли від цього страждають люди.

Через сильні пориви вітру на Вінниччині, і не лише, часто падають старі дерева. Й непоодинокими є випадки, коли від цього страждають люди, а також й техніка. Зокрема, учора ввечері на вул. Грецькій у Могилеві-Подільському вітер звалив дерево, яке впало на автомобіль Nissan, що стояв на узбіччі. На якийсь час у тому місці виник затор, поки рятувальники не прибрали стовбур й гілля. Схожа пригода сталася того дня у тому ж місті у пров. Коцюбинського, де дерево впало на дорогу.

А сьогодні неподалік села Порик, що у Хмільницькому районі, приблизно о пів на першу ночі дерево звалилося на автодорогу Хмільник – Уладівка. Дорожній рух був відновлений після того, як його прибрали рятувальники.

Унаслідок сильного вітру в нашій області чи не завжди падають дерева, тож подолянам слід пам'ятати про цю небезпеку. Водіям й пішоходам у негоду варто відкласти подорож чи обрати безпечний маршрут. 

Нагадаємо, що у Козятинському районі під деревом, яке звалив вітер, було знайдено тіло місцевого жителя.
 

Юрій Ярмощук

16 серпня, 2018