Чому мешканців різних районів Вінниччини залишають без блакитного палива

Новини Вінниці / Чому мешканців різних районів Вінниччини залишають без блакитного палива

Останнім часом навіть з’явилися чутки про якісь аварії на газопроводах. Мовляв, через це у селах кількох районів припинено газопостачання. Щоправда, у ПАТ «Вінницягаз» заздалегідь попереджали про планові ремонтно-профілактичні роботи на газорозподільних мережах на території Вінниччини. А днями на своєму сайті й сторінці в соцмережі згадана компанія почала оприлюднювати більш детальну інформацію про планові ремонтні роботи на газових лініях.

Останнім часом навіть з’явилися чутки про якісь аварії на газопроводах. Мовляв, через це у селах кількох районів припинено газопостачання. Щоправда, у ПАТ «Вінницягаз» заздалегідь попереджали про планові ремонтно-профілактичні роботи на газорозподільних мережах на території Вінниччини, хоча й не називали точних дат й термінів. А днями на своєму сайті й сторінці в соцмережі згадана компанія почала оприлюднювати більш детальну інформацію про планові ремонтні роботи на газових лініях.

Зокрема, відсьогодні, 9 липня, «буде тимчасово припинене постачання природного газу до окремих вулиць міста Вінниця, а саме: провулків 1, 2, 3, 4, 5 Гніванського шосе, пров. Академічний, пров. Мистецький, пров. Архітектурний, пров. Інтелігентний, житлового масиву «Хуторок».

А з 16 липня якийсь час обходитися без газу доведеться мешканцям Тиврова й наступних сіл й селищ цього району: Василівка, Шершні, Дзвониха, Колюхів, Гута Шершнівська, Сутиски (вулиці Нагірна та Зарічна).
Газовики також повідомили, що з 1 серпня буде частково припинене газопостачання у місті Бар.

«З 1 серпня 2018 р. Барською дільницею Жмеринського відділення ПАТ «Вінницягаз», у зв’язку з проведенням планових ремонтно-профілактичних робіт на газорозподільних мережах, буде тимчасово припинене постачання природного газу в місті Бар, за виключенням вулиць: Дорошенка, С. Наливайка, Д. Нечая, Сірка, І. Богуна, Лялі Ратушної, Порика, Героїв Чорнобиля, Грушевського, Мазура, Сагайдачного, Делімарського, Котова, Лісова, Галицьких вояків, Ю. Словацького, Ф. Вітомського, Марка Вовчка, Б. Претвича, Вишнева, Новоселів, Сонячна, Г. Лободи, пров. Я. Гальчевського».

Прес-служба ПАТ «Вінницягаз» повідомила NaПарижі наступне:

«Компанією проводяться планові ремонтно-профілактичні роботи на газорозподільних мережах по усьому регіону. Одні об’єкти закінчуємо, інші розпочинаємо. Ситуація постійно змінюється. Строки виконання є орієнтовними та в кожному випадку різняться залежно від обсягів та характеру виконуваних робіт. З інформацією про проведення робіт Ви можете ознайомитися на сайті компанії vn.104.ua та сторінці у Facebook».
 

Юрій Ярмощук

9 липня, 2018