Чоловік, який поцупив у вінницької пенсіонерки понад дві тисячі гривень, відсидить 6 років у в’язниці

Новини Вінниці / Чоловік, який поцупив у вінницької пенсіонерки понад дві тисячі гривень, відсидить 6 років у в’язниці

У Вінниці до 6 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який торік вкрав у пенсіонерки  2300 гривень.

У Вінниці до 6 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який торік вкрав у пенсіонерки 2300 гривень. Так, 48-річний зловмисник, який раніше 9 разів притягувався до кримінальної відповідальності, в липні минулого року, проник до будинку жінки, якої не було вдома, і поцупив гроші. Однак, втекти непомітним йому не вдалося, адже 62-річна пенсіонерка разом із дочкою, коли повернулися додому натрапили на злодія - він якраз виходив з їхнього будинку.  Одна з жінок намагалась наздогнати чоловіка, який кинувся навтьоки, та марно. Після чого, господарка викликали правохоронців.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, поліцейські через декілька годин затримали зловмисника на сусідній вулиці.

«Правопорушник неодноразово судимий за крадіжки та  злочини, пов’язані з незаконним обігом  наркотиків. Під час судового засідання підсудний  свою провину не визнав та винним себе не вважає. Згідно з вироком Вінницького міського суду зловмисника визнали винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186 ККУ (грабіж), та призначив йому  покарання у вигляді 6 років позбавлення волі», - повідомили у поліції.