Черлідерки з п’яти міст України зїхалися до Вінниці на перший Всеукраїнський чемпіонат груп підтримки команд з американського футболу

Новини Вінниці / Черлідерки з п’яти міст України зїхалися до Вінниці на перший Всеукраїнський чемпіонат груп підтримки команд з американського футболу

Сьогодні, 19 травня, у Вінниці на стадіоні центрального парку культури та відпочинку майорять помпони, а красуні із п’яти міст України демонструють танцювальні та акробатичні номери. У місті розпочався перший всеукраїнський чемпіонат серед груп підтримки команд з американського футболу з назвою «VINNYTSIA CHEER CUP».

Сьогодні, 19 травня, у Вінниці на стадіоні Центрального парку культури та відпочинку майорять помпони, а красуні із п’яти міст України демонструють танцювальні та акробатичні номери. У місті розпочався перший Всеукраїнський чемпіонат серед груп підтримки команд з американського футболу з назвою «VINNYTSIA CHEER CUP».

Учасниками «VINNYTSIA CHEER CUP» стали сім команд з Вінниці, Рівного, Львова, Білої Церкви та Києва. Кращу команду обиратимуть, оцінюючи «техніку» (виконання стилю та навичок, а також елементів підтримки, станти, піраміди), «хореографію» (складність, музичність, побудови, візуальні ефекти), «оцінка програми в цілому» (загальне враження, синхронність, чистота виконання).

За звання чемпіона України серед груп підтримки змагаються Vinnytsia Wolves, Kyiv Patriots, Lviv Lions, Rivne Monarch Ladies, Bila Tserkva Hawks, Kyiv Cheer&Dance Academy та Vinnytsia Wolves Junior.