Чергову партію рятувального обладнання привезли до Літина на Вінниччині партнери із Польщі

Новини Вінниці / Чергову партію рятувального обладнання привезли до Літина на Вінниччині партнери із Польщі

Спеціальне оснащення вчергове передали рятувальникам із Літина на Вінниччині їхні партнери із польського міста Вольштин. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Вінницькій області. Аварійно-рятувальне обладнання від міста-побратима з Польщі отримала 7-а Державна пожежно-рятувальна частина із Літина.

Спеціальне оснащення вчергове передали рятувальникам із Літина на Вінниччині їхні партнери із польського міста Вольштин. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Вінницькій області. Аварійно-рятувальне обладнання від міста-побратима з Польщі отримала 7-а Державна  пожежно-рятувальна частина із Літина.

«Представники дружньої делегації на чолі із головою ради м. Вольштин Ярославом Адамчаком передали рятувальникам спеціальне оснащення, а саме: 6 ложементів фірми MSA для апаратів на стисненому повітрі типу AUER та 4 сигналізатори нерухомого стану MSA FIREFLYі», - повідомляють у ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Там зазначають, що співпраця між представниками Польщі та надзвичайниками Літина триває ще з 2011 року. Саме тоді була підписана партнерська угода, завдяки якій було реалізовано чимало спільних проектів, зокрема й таких, що допомогли покращити матеріально-технічну базу Служби порятунку району.