Чергова смерть після застілля: на Вінниччині затримано підозрюваного

Новини Вінниці / Чергова смерть після застілля: на Вінниччині затримано підозрюваного

За добу співробітники оратівської поліції та оперативники карного розшуку з Вінниці затримали підозрюваного у смерті односельця.

За добу співробітники оратівської поліції та оперативники карного розшуку з Вінниці затримали підозрюваного у смерті односельця.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 6 травня мешканка села Якимівка Оратівського району повідомила у поліцію, що знайшла мертвим 54-річного сусіда. Опергрупа зафіксувала, що на тілі померлого є безліч тілесних ушкоджень.

Опитавши сусідів та знайомих загиблого, правоохоронці актуалізували картину того, що відбувалося в його помешканні напередодні. Господар розпивав спиртні напої зі знайомим.

Як з’ясувалося, під час застілля між чоловками виникла бійка, в ході якої гість виявився сильнішим. Він кулаками наніс серію ударів по голові та тулубу господаря, після чого втік. Пошукова операція допомогла знайти 18-річного підозрюваного в селі Бугаївка. Наразі молодик визнає провину.

Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такий злочин затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі. 

Макс Мельник

8 травня, 2019