Через сильну зливу Вінниця плавала, вулиці знову перетворилися на ріки. Містяни навіть почали там рибалити (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Через сильну зливу Вінниця плавала, вулиці знову перетворилися на ріки. Містяни навіть почали там рибалити (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 28 липня, у Вінниці негода. Пообіді розпочалася гроза, яка за кілька хвилин перетворилася на потужну зливу. Каналізації не справилися з потоком. Як результат, через сильні опади перетворилися на ріки вулиці обласного центру.

Сьогодні, 28 липня, у Вінниці негода. Пообіді розпочалася гроза, яка за кілька хвилин перетворилася на потужну зливу.

Каналізація не справлялася із потоком. Як результат, через сильні опади перетворилися на ріки вулиці обласного центру. Автомобілі фактично плавали у воді на Келецькій, оновленому проспекті Космонавтів, 600-річчі, Пирогова, Хмельницькому шосе та Свердловському масиві.

Вінничани потрохи починають звикати до негоди та жартувати з неї. Наприклад, молодий містянин біля зупинки "Електромережа" навіть "рибалив" у гігантської калюжі. Перехожі застерегали його, що не варто ризикувати, якщо побачать інспектори екоінспекції, можуть оштрафувати.

Нагадаємо, зранку 30 червня Вінниця плавала… і без гондол: вода – у підвалах, в автобусах, багатоповерхівках. А кілька днів тому, через дощі у Ладижині біля місцевої лікарні обвалилася частина сходів. Під час зливи, яка відбулася 24 липня, у Вінниці затопило харчоблок дитячої обласної лікарні по вулиці Хмельницьке шосе. Воду довелося відкачувати рятувальникам.