Через грип на Вінниччині дітей двох шкіл відправили на «вимушені» канікули

Новини Вінниці / Через грип на Вінниччині дітей двох шкіл відправили на «вимушені» канікули

Школи Вінницької області продовжують закриватися на карантин. Так, на вимушені канікули через високу захворюваність на ГРВІ пішли майже півсотні учні Петрашівської зaгaльноосвітньої школи, що в Теплицькому районі рaйоні. Про це NaПарижі розповіли в департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

Школи Вінницької області продовжують закриватися на карантин. Так, на вимушені канікули через високу захворюваність на ГРВІ пішли майже півсотні учнів Петрашівської зaгaльноосвітньої школи, що в Теплицькому районі. Про це NaПарижі розповіли в департаменті освіти і науки Вінницької облдержадміністрації.

Крім того, за даними департаменту, тимчасово призупинено навчання до 3 лютого також у Тиманівській школі Тульчинської ОТГ.

В подальшому, продовжити карантині заходи, чи ні - вирішуватиме комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, за даними Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ, впродовж минулого тижня через високу захворюваність на сезонні ГРВІ та грип тимчасово було припинено навчання у 8-ми школах області: чотири - у Вінницькому районі, дві – у Тульчинському, по одній - у Хмільницькому та  Жмеринському.