Чечельник змагається за 100 тисяч на Всеукраїнському конкурсі «Неймовірні села України 2018»

Новини Вінниці / Чечельник змагається за 100 тисяч на Всеукраїнському конкурсі «Неймовірні села України 2018»

Селище Чечельник, що на Вінниччині, разом із ще 19 населеними пунктами держави, ввійшло до півфіналу ІІІ Всеукраїнського конкурсу "Неймовірні села України – 2018". 

Селище Чечельник, що на Вінниччині, разом із ще 19 населеними пунктами держави, ввійшло до півфіналу ІІІ Всеукраїнського конкурсу "Неймовірні села України – 2018". Тепер, до 20 травня, громада має надіслати бізнес-плани, які сприятимуть розвитку їхнього райцентру. З 21 травня по 3 червня члени Експертної ради конкурсу визначать 10 сіл-фіналістів.

 Як повідомляє "AgroPortal.ua", призовий фонд цьогорічного конкурсу становить150 тис. грн. Кошти будуть розподіллені наступним чином: перше місце — 100 тис. грн, друге та третє місця — по 25 тис. грн. Однак організатори одразу уточнили, що під призом мається на увазі сертифікат на певну суму з подальшою закупівлею для села організаторами необхідного інвентарю для реалізації бізнес-проекту.

Крім того, представник села-переможця конкурсу отримає можливість від Проекту «Німецько-український агрополітичний діалог» відвідати восени Німеччину задля обміну досвідом щодо розвитку державного управління та коопераційного самоврядування у Німеччині.

Також, одне із 10 сіл-фіналістів отримає у подарунок від Посольства Королівства Нідерландів в Україні клумбу з тюльпанів, що дозволить селу стати ще привабливішим.