Час прибирання. У Вінниці рибалки розчистили берега Вишенського озера

Новини Вінниці / Час прибирання. У Вінниці рибалки розчистили берега Вишенського озера

Ідею організували «суботник» на Вишенському озері 23 березня оприлюднили вінничани у Facebook-спільноті «Мисливці, Риболови та інші Брехуни». Вона полягала у тому, аби прибрати сміття на берегах водойми. До рибалок, які полюбляють тут відпочивати, приєдналися жителі Вишеньки та інших мікрорайонів Вінниці.

Ідею організували «суботник» на Вишенському озері 23 березня оприлюднили вінничани у Facebook-спільноті  «Мисливці, Риболови та інші Брехуни». Вона полягала у тому, аби прибрати сміття на берегах водойми. До рибалок, які полюбляють тут відпочивати, приєдналися жителі Вишеньки та інших мікрорайонів Вінниці.

Під час прибирання набережної Вишенського озера зі сторони вулиці Пирогова, активісти знайшли чи мало цікавинок, які в апріорі не повинні знаходитись на території озера. А саме - черепаху-важковаговика, молот, десяток автомобільних покришок, металеві і дерев’яні ящики та понад сотню кілограмів поліетилену і ПЕТ-пляшок.

Загалом на «суботник» прийшло з півсотні вінничан та представників різних організацій. До обіду зібрали, як з берега озера, так і з частини парку Дружби Народів понад сто мішків непотребу.