Блискавкою у Хмільнику вбило двох чоловіків, які сховалися від дощу в альтанці

Новини Вінниці / Блискавкою у Хмільнику вбило двох чоловіків, які сховалися від дощу в альтанці

Двоє чоловіків загинуло внаслідок удару блискавки у місті Хмільник, що на Вінниччині. Трагедія сталася 28 липня після обіду. На момент нещасного випадку товариші, один житель райцентру , інший із сусіднього села Лелітка, перебували у альтанці неподалік магазину.

Двоє чоловіків загинуло внаслідок удару блискавки у місті Хмільник, що на Вінниччині. Трагедія сталася 28 липня після обіду. На момент нещасного випадку товариші - один з яких є жителем райцентру, а інший із сусіднього з містом села Лелітка - перебували в альтанці неподалік магазину.

Від електричного розряду 25- та 38-річні чоловіки загинули на місці. Постраждав від блискавки і друг загиблих, який знаходився поряд з альтанкою. Нині чоловік 1981 року народження перебуває у реанімаційному відділення Хмільницької центральної лікарні.

«Потерпілий знаходиться у стані середньої важкості, він при свідомості. Наразі загрози його життю немає. Перебуває під постійним наглядом лікарів», - розповів NaПарижі черговий лікар реанімаційного відділення ЦРЛ.