Біля Вінниці загинув велосипедист

Новини Вінниці / Біля Вінниці загинув велосипедист

Стали відомі подробиці жахливої пригоди, що сталася учора неподалік Вінниці. Серед дня 68-річний вінничанин з велосипедом намагався перетнути автодорогу у селі Якушинці. Раптом його збив автомобіль Nissan Murano.

Стали відомі подробиці жахливої пригоди, що сталася учора неподалік Вінниці. Серед дня 68-річний вінничанин з велосипедом намагався перетнути автодорогу у селі Якушинці. Раптом його збив автомобіль Nissan Murano. У поліції повідомили, що це сталося на пішохідному переході!

Літній чоловік, отримавши надзвичайно важкі травми, помер. Винуватцю ж смертельної аварії загрожує до 8 років ув'язнення. Чому він не пропустив людину, а це сталося десь о 13:30, що перетинала по «зебрі» автошлях? Це та інше нині з'ясовують слідчі. Як зазначає відділ комунікації поліції Вінниччини, кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Як повідомляв NaПарижі, цього року на дорогах Вінниччини постраждала низка велосипедистів, у їх числі й діти, зокрема в обласному центрі дівчинку збив мотоцикліст, у крові якого виявили амфетамін.


 

Юрій Ярмощук

4 серпня, 2018