Біля Вінниці викрили великий підпільний цех, де виробляли фальсифіковані "Хлібний дар" і Nemiroff

Новини Вінниці / Біля Вінниці викрили великий підпільний цех, де виробляли фальсифіковані "Хлібний дар" і Nemiroff

Правоохоронці викрили цех, де спритники налагодили масштабне виробництво низькоякісної горілки, пляшки з якою прикрашали етикетки відомих вітчизняних брендів. Й сталося це не на Могилів-Подільщині, яка не один рік утримує «пальму першості» з виготовлення підробленого віски, бренді та мартіні, а майже поруч з обласним центром – у Гнівані.

Правоохоронці викрили цех, де спритники налагодили масштабне виробництво низькоякісної горілки, пляшки з якою прикрашали етикетки відомих вітчизняних брендів. Й сталося це не на Могилів-Подільщині, яка не один рік утримує «пальму першості» з виготовлення підробленого віски, бренді та мартіні, а в кількох десятках кілометрах від обласного центру – у Гнівані.

Як повідомила прес-служба прокуратури Вінницької області, у цьому місті в ході санкціонованого обшуку на «таємному» складі було вилучено чималі запаси сировини й готової продукції – 1,7 тис. літрів спиртовмісної суміші, близько 200 пляшок підробленої горілки, а також й інші виробничі «компоненти» – обладнання для пакування, пусті пляшки, велику кількість ящиків й картонних коробок, ароматизатори, акцизні марки.

На світлинах з "цеху" видно, що "підпільники" робили фальсифікат на найбільш затребувані у торговлі марки горілки. Працівники прокуратури підготували клопотання щодо арешту вилученого алкоголю. Триває розслідування.

Юрій ЯРМОЩУК