Біля Вінниці молода жінка облаштувала плантацію коноплі

Новини Вінниці / Біля Вінниці молода жінка облаштувала плантацію коноплі

Ці наркотичні рослини вирощувала 31-річна мешканка села Вінницькі Хутори, що поблизу обласного центру. На своїй присадибній ділянці вона створила гарні умови для їх росту, дбала про них. У великій теплиці, яку під час обшуку виявили копи, й горщиках зростало 365 конопляних стеблин. Зважаючи на таку кількість, не надто віриться, що ця подолянка, як вона стверджує, вирощувала їх лише для себе. Так це чи ні – з'ясується під час розслідування, яке розпочали працівники поліції. «Конопляній селекціонерці» загрожує до 7 років ув'язнення. Їй інкримінують ч.2 ст. 310 (незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Ці наркотичні рослини вирощувала 31-річна мешканка села Вінницькі Хутори, що поблизу обласного центру. На своїй присадибній ділянці вона створила гарні умови для їх росту, дбала про них. У великій теплиці, яку під час обшуку виявили копи, й горщиках зростало 365 конопляних стеблин. Зважаючи на таку кількість, не надто віриться, що ця подолянка, як вона стверджує, вирощувала їх лише для себе. Так це чи ні – з'ясується під час розслідування, яке розпочали працівники поліції.

«Конопляній селекціонерці» загрожує до 7 років ув'язнення. Їй інкримінують ч.2 ст. 310 (незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.


 

Юрій Ярмощук

8 червня, 2018